Špatná koncovka nás stála nějaký úspěch v turnaji..

25.02.2012 15:53

 

 

Než se zaměřím na dnešní turnaj, chtěl bych se fanouškům omluvit za špatné informace o soupeřích v minulém vydání. Na trase Brno – AFL – moje hlava, došlo k nějakým informačním šumům. Problém jsme už snad napravili. A teď k dnešnímu turnaji…

  

   Na dnešním turnaji, jenž jsme začínali v 9:30 středoevropského času jsme se sešli v poměrně hojném počtu a panovala sice ranní, ale veselá nálada. Začátek stihl i náš trenér Lečo a přidala se k nám i posila Andrejka. Někteří stihli ještě ranní toaletu a šlo se na věc. První soupeř Fbc 666 Hornets Brno - ZŠ Horní nás moc nepotrápil, protože se nedostavil. Utkáni jsme vyhráli 5:0 kontumačně a bohužel to byli naše jediné body z turnaje. Čtyři góly jsi připsal Hanz a šest Mara. Do teď nevím, kdo z nich měl vlastně pravdu. Další utkání nás čekali dva nejtěžší možní soupeři. Napřed jsme narazili na Gang. Nesehráli jsme s nimi špatné utkaní, ale trápila nás koncovka a soupeř své šance s přehledem využil. I přes tradičně skvělý výkon brankáře Fify jsme toto utkání prohráli 0:3. Druhý těžký soupeř byl DDM Sokol Náměšť nad Oslavou. I v tomhle utkaní jsme nesehráli špatné utkaní, ale opět nás zradila koncovka a Náměšť si přehledem pohlídala vítězství 0:4. Nakonec jsme se umístili na třetím místě skupiny a ve čtvrtfinále nás čekal tým Fbc Salesko B. Před čtvrtfinále nás bohužel čekala asi dvou hodinová pauza, ale náš tým si s tím poradil jak jinak než zábavně. O zábavu se starali Mara a hlavně Lečo, jenž byl zřejmě po včerejším koncertu plný energie a předvedl nám i celé hale, ukázkové předvedení počítačových her. Po této vložce nás konečně čekalo čtvrtfinále. Bohužel jsme nezačali dobře a brzo jsme prohrávali 0:1. Poté se hra vyrovnala, ale bohužel jsme to byli opět my kdo inkasoval. Za stavu 0:2 nám soupeř dal naději kdy fauloval a my hráli přesilovku. Tu jsme dokázali velice brzy využít. Po pěkné střela Leča dorazil míč do sítě Peťan. Tým vytušil naději, ale bohužel jsme opět záhy brzo inkasovali. Za stavu 1:3 nám soupeř nabídl několik přesilovek a hned tu první využil přesnou střelou Šuša. Náš tým to nakoplo a pustili jsme do velkého tlaku. Kolem soupeřovy brány létala jedna střela za druhou, ale bohužel jsme míček do sítě nedostali. Několikrát k tomu měl nejblíže Peťan, ale jeho myšlenkové pochody byli pomalejší než míček a neskóroval. Fbc Salesko B nakonec uhájil těsné vítězství  2:3 a pro nás turnaj bohužel skončil.

 

   Turnaj se nám tentokrát moc nevyvedl, ale večer nás čeká florbalový ples. Tam se tým jistě odreaguje a užije si skvělý večer. Brzy se přihlásím s rozhovorem o dojmech s dnešního turnaje.

 

Přeji hezký den, Váš Alois fon Kopeček.