Tupouny čeká další turnaj, tentokrát před plesový

20.02.2012 21:24

 

 

 

    V sobotu 25.února čeká tým další velice náročný turnaj.Ve skupině se tentokrát Tupouni utkají s Fbc 666 Hornets Brno - ZŠ Horní alias děcka na které se tým vždy vyhecuje,takže se dá očekávat velká bitva.Dále Tupouny čeká  FBC SeXtons,jenž jsou v tabulce za námi,takže by se mělo bodovat pokud jim chceme opět o něco odskočit.Poslední ve skupině narazíme na Sací Komando s nimiž máme poslední zápasy velice dobrou bilanci na kterou by jsme rádi navázali,ale nebude to nic lehkého.Bohužel tým zřejmě bude oslaben z důvodu možné neúčasti hrajícího trenéra Leča.Doufejme,že se mu podaří zúčastnit se alespoň vyzařovacích bojů!

     I přes hrozbu neúčasti jsme s trenerém uskutečnili rozhovor.

 

Dobrý den pane Lecián,tady Alois fon Kopeček,máte čas na krátký rozhovor pro deník Tupouni?

 

Ano, pane Kopeček mám čas.

 

V sobotu Vás čeká další turnaj. Máte v planu jako trenér nějakou speciální přípravu?

 

Pane reportére toto je bohužel pro naše fanoušky špatná zpráva. Bohužel kvůli jedné maličkosti se nemohu zúčastnit pátečního tréninku a budu rád, když stihnu nějaký zápas v sobotu.

 

To je nepříjemná zprava, fanoušci jistě budou zklamáni. Nebude mít váš tým problémy bez vaší přítomnosti?

 

Tak to doufám, že ne. Kapitán týmu si to určitě pohlídá.

 

Nemáte obavy  že váš tým rozhodí myšlenka na večerní ples? A jaký očekáváte výsledek z turnaje?

 

Na ples se bude myslet až po turnaji. Jinak budou těžké peněžní tresty. No měly bychom bojovat o první příčky.

 

To by tým potřeboval, momentálně jste v ohrožení sestupu, pociťuje tým nějakou nervozitu nebo si to vůbec nepřipouštíte?

 

Tým hraje pro zábavu a hlavně týmově! A to že nám nevychází střílení branek? Svět se nezblázní , je nám to líto ale nic s tím neuděláme.

 

To ano, ve střílení branek patříte bohužel mezi nejhorší týmy, ale naopak v obranné fázi patříte mezi nejlepší v lize,s tím jste spokojený ne?

 

No až na nějaké vyjímky s tím jsem spokojený ale mohlo by to být ještě lepší.

 

Mám na vás ještě poslední otázku.V bulváru se proslýchá že jste měl nedávno v jednom s brněnských podniků nějaký nepřiměřený výstřelek,je to pravda?

 

Nevím, na co narážíte.

 

Takže se k tomu nehodláte vyjadřovat?

 

Chodím často (teda teďkom už moc ne) do podniků v brně.

 

To musíte určitě dělat radost fanouškům,když vás mohou potkávat. Pane Lecián děkuji vám za rozhovor a přeji hodně zdaru,někdy zase nashledanou.

 

Já vám taky děkuji, pane Kopeček. Mějte se pěkně naschle.

 

Závěrem přeji celému našemu týmu hodně zdaru,ať to večer na plese oslavíme.No my o to oslavíme tak či tak.Turnaj se koná v hale Hattrick na Lesné,takže fanoušci jsou srdečně zvaní,přijďte nás podpořit.V sobotu zdarec.

 

Váš Alois fon Kopeček